A Can Canaleta hem traslladat la nostra forma de fer , de dir i d'entendre la vida , i la volem compartir amb vosaltres . Aquesta és una casa oberta a tothom amb independència de races , credos i orientacions sexuals .

Evidentment tenim unes normes i rutines que cal seguir perquè tot funcioni com cal . Aquesta no és una casa de luxe , és un luxe de casa . I ho és pel lloc , per l'entorn , per l'espai , pel silenci i els sorolls que són els que corresponen i , és per això , que demanem màxim respecte pel medi no traslladant a la muntanya allò pel que fugim de la ciutat . Tenim un seriós compromís amb el medi , per la qual cosa reciclem deixalles , reutilitzem materials , filtrem i depurem les aigües grises i negres , portem l'oli a la deixalleria ( que està a 20km ... ) , tant la calefacció com l'aigua calenta l'aconseguim a base de biomassa i llenya que recollim del sotabosc , compostem , reneguem dels transgènics , recollim les escombraries que algunes persones abandonen al bosc , procurem el comerç " km0 " i de proximitat , reguem el nostre hort només amb aigua de pou i no fem servir cap tipus d'abonament químic ni de pesticida ...... i es nota ! perquè som el que mengem .

 

* WIFI

- Disposem de servei de wifi de 3mb completament gratuït per a tots els nostres clients .

 

* COBERTURA MÒBIL

- Per la situació de la casa , les companyies de telefonia mòbil que ofereixen millor cobertura són Movistar i Yoigo . Tenim plans per instal · lar amplificadors de senyal que permetran oferir una millor cobertura per a la resta de companyies .

 

* TARGETES DE CRÈDIT

- Temporalment no acceptem targetes de crèdit , ho farem en un futur pròxim.

 

* FOC

-Està rigorosament prohibit fer foc al bosc , llençar cigarretes i escombraries de qualsevol tipus .

 

* VEHICLES A MOTOR

- Com creiem que el silenci és música , hem prohibit la circulació de vehicles a motor a tota la propietat. No es permeten els quads ni les motos tot terreny i l'únic trànsit queda reservat als clients en les seves entrades i sortides. Per evitar soroll , hem habilitat un aparcament que ens estalvia que els cotxes passin per davant de la casa . Com queda ocult pels arbres , també evitem l'impacte paisatgístic .

 

* ANIMALS DE COMPANYIA

- Per desgràcia , i encara que ens encantaria , no podem admetre animals de companyia ja que a la casa tenim gos, gat, xais i gallines.

 

* MENJADOR

- Tots els àpats , ja siguin a l'interior ( hivern ) o a l'exterior (estiu ) , els servim amb tots els hostes junts en una sola taula .

 

* ALTRES ANIMALS

- Mosques , abelles , mosquits , formigues , olors diferents als habituals , ja estaven al jardí de la Edèn ..... ia Can Canaleta quan vam arribar . Benvinguts a la muntanya !

 

* NENS

- Per a ells tenim jocs de taula i d'exterior . Ens encanten els nens ... si us plau , porteu-los !

 

* FUMADORS

- No està permès fumar en tots els espais coberts de la casa .

 

* PISCINA

- Tenim una piscina rústica d'aigua salada, sense químics afegits, que    funciona durant tot l'estiu. Les mides són 5'50mx3m.

 

* SOLARIUM

- Disposeu de diferents zones on prendre el sol . Algunes són comunitàries i altres se situen en racons més íntims .