El menjar a Can Canaleta no implica només el fet d'una alimentació variada si no que, també, intentem potenciar el plaer pel gaudi del menjar fet poc a poc. Procurem el màxim de productes propis del nostre hort o bé, del país, per així afavorir els productes Km0. Tenim predilecció pels productes de cultiu ecològic i creiem, de tot cor, que és el millor que us podem oferir: cuina simple, senzilla, elemental, natural i gustosa. No us recorda el cuinar de les àvies?

 

Començarem el dia amb un bon esmorzar on podreu triar tot allò que més us vingui de gust: embotits, formatges, torrades, pa amb tomàquet, melmelades fetes per nosaltres amb els fruits que ens dona l'horta i el bosc, cereals, iogurts, xocolata, sucs, cafès, infusions, fruita natural, llet de vaca, llet condensada, cereals solubles, mel, mantega i margarina....Si sóu de vida, també podeu optar per l'esmorzar "Can Canaleta": 2 ous ferrats (de les nostres gallines), xoriço fregidet i cigrons o seques saltades amb oli d'oliva extra verge.  també podeu obtar per una truita a la francesa o amb formatge amb el mateix acompanyament. Evidentment, aquest esmorzar és a més de tot el que oferim al nostre bufet. (Vegeu suplement a l'apartat de preus).

bufet
bufet

 El sopars es composa per un entrant, un primer plat, un segon plat, postres, aigua, vi i pa.Intentem variar tant com podem cada dia però fem un sol menú tancat per a tot-hom.Ens anem adaptant als productes de temporada tot tenint en compte la qualitat nutricional.

Evidentment, intentarem oferir-vos una alternativa en cas de que algun dels plats no sigui del vostre gust o si teniu algun tipus d'al·lèrgia i/o intolerància.  No fem dinars però si heu de fer alguna excursió us oferim un servei de pícnic .  Veieu suplement a l'apartat de preus.

El menjador d'hivern
El menjador d'hivern