Habitació nº2
Habitació nº2

 

 

 

 Disposem d'una capacitat màxima per a 10 persones repartides en 3 habitacions. Això ens permet oferir-vos un tracte extremadament personalitzat i fugir d'aglomeracions.  

 

 

 

*Habitació nº2:

 

Consta d'un llit doble (1'50x1'90m) i un d' individual (0'90x1'90m). Pot ser ocupada per una, dues o tres persones i té bany complert, TV plana,de 22"  amb USB i canals de radio i reproductor de DVD, gel i xampú, secador de cabell i sabó de mans artesà fet a casa.

Aquesta habitació té un encant afegit: la seva terrassa privada amb vistes espectaculars i amb accés directe i exclusiu des de la mateixa habitació.

 

Habitació nº3/llit doble
Habitació nº3/llit doble

 

 

 

 

 

 

*Habitació 3:

 Espaiosa, confortable, acollidora... Per a una, dues o tres persones, bany complert, TV plana de  24"  amb USB i canals de radio  i reproductor de DVD. Consta d'un llit de 1'50x1'90m i un altre de 0'90x1'90m, gel de bany i xampú, secador de cabell i sabó de mans artesà fet a casa.

 

 

 

Habitació nº4 / llit doble
Habitació nº4 / llit doble

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  *Habitació 4:

 Ideal per a quatre persones, amb un llit de 1'50x1'90m i dos llits de 0'90x1'90m. Pot ser ocupada perfectament per dues parelles o per a una parella amb fills ja que es tracta de dues estàncies comunicades però separades com dues habitacions completament independents.  Cada una  disposa de la seva pròpia TV plana (32" i 22") amb USB i canals de radio i reproductor de DVD. Bany complert per a els quatre ocupants, gel de bany i xampú, secador de cabell i sabó de mans artesà fet a casa.