PACKS, OFERTES I PROMOCIONS

 

 

 

Pack Romàntic

 

  Si voleu celebrar amb una persona especial una estada romàntica, aquest és el vostre pac: Tindreu inclòs un berenar de benvinguda amb cafès i/o infusions i pastisseria casolana, sopar i dormir. Una ampolla de cava brut nature, fruita fresca i bombons a l'habitació. Esmorzar al llit (si ho voleu, l'esmorzar "Can Canaleta" és inclòs al preu -veieu "El menjar"-, al menú general). Podreu tenir l'habitació fins a les 13h en lloc de deixar-la a les 11h i preferència a l'hora de reservar-vos l'habitació nº2 amb la seva fantàstica terrassa privada. Abans de marxar , us obsequiarem amb un pac de productes naturals fets per nosaltres(Exemple: melmelades, sabons naturals...).

 

Preu per persona/nit : 87,00e

Pack 3 nits

 

Si en qualsevol estada realitzada en temporada baixa passeu 3 o més nits consecutives, us farem un 10% de descompte sobre el total de la estada (aplicable sobre el preu base d'habitació i  la mitja pensió, el extres  com begudes i similars , no tenen descompte).

Carnet  Fidelitat

 


Quan arribeu per primer cop us donarem un carnet amb 10 caselles. Per cada estada que feu a casa nostre us segellarem una casella i quan les tingueu totes plenes, us obsequiarem amb una nit  en règim de dormir i esmorzar bufet per a dues persones.

Aquest carnet  caduca als 3 anys de la data d'emissió.Un segell per habitació i estada

IMPORTANT

 

Els pacs, ofertes i promocions aquí descrits, no són acumulables ni combinables entre si amb excepció del CARNET FIDELITAT